Sprogimas

Tyrėjas persekiojo nepilnametę?

 

Antradienį, 21.29 val., gautas 17-metės pranešimas, kad P. Vileišio ir Laisvės g. ją persekioja asmuo. Įvykio vietoje sulaikytas ne tarnybos metu neuniformuotas galimai neblaivus (paimtas kraujas) Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Veiklos skyriaus tyrėjas 37-erių metų D. R. Aplinkybės tikslinamos.

Stabdomas automobilis – nestojo

Lapkričio 20 d., apie 00.20 val., Mažeikiuose, Viekšnių–Žemaitijos g. sankryžoje, buvo stabdomas automobilis „Mercedes Benz“, tačiau šis nestojo ir nuvažiavo tolyn. Vėliau automobiliui sustojus, šalia jo rasti keturi neblaivūs jaunuoliai. Galimi automobilio vairuotojai – 27-erių metų ir 23-ejų metų vaikinai. Abu buvo neblaivūs. Vienam nustatytas 2,18 promilės girtumas, kitam – 2,77 promilės girtumas. Vienas neturėjo teisės vairuoti. Aiškinamasi, kuris iš jų vairavo automobilį.

Sumušė ir apvogė

Tą pačią dieną, apie 17.00 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., bute, du nenustatyti vyriškiai sumušė 58-erių metų vyrą. Taip pat vienas iš asmenų pagrobė ant stalo buvusį 50 eurų vertės mobiliojo ryšio telefoną.

Pavogė daiktus

Nuo lapkričio 20 d. 8.00 val. iki lapkričio 21 d. 10.00 val. Mažeikių r., Bugenių k., iš neužrakinto sandėlio, pavogtas bendrovei priklausantis generatorius-suvirinimo aparatas. Nuostolis tikslinamas.  

Trečiadienį, apie 12.00 val., Mažeikiuose, Naftininkų g., parduotuvėje, nuo stalo pavogtas moteriai priklausantis mobiliojo ryšio telefonas, kurio vertė apie 300 eurų.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode