Parama dėkojame




Sprogimas

Kalėdinė dovana miestui

 

Lapkričio 28 d. akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ ir Mažeikių rajono savivaldybės administracija pasirašė Paramos sutartį dėl vienkartinės finansinės paramos, skirtos 2017 m. Kalėdų ir Naujųjų metų renginiams organizuoti. Bendrovė skyrė 15 000 Eur miestui papuošti.

Miestas puošiamas 89 šviečiančių eglučių dekoracijomis (11 845,90 Eur), 270 metrų dekoratyvinių šviečiančių juostų (2 952,40 Eur), kitais kalėdiniais akcentais (2 952,40 Eur).

Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys džiaugiasi, kad šiais metais miestas suspindės dar ryškiau ir spalvingiau, Kalėdos į kiekvieno mūsų širdį ir namus ateis dar labiau laukiamos. Jo nuomone, tokia graži bendrovės „ORLEN Lietuva“ iniciatyva galėtų būti pavyzdžiu, kaip visiems kartu kurti šventinę nuotaiką.

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ taip pat yra Mažeikių krepšinio klubo partnerė. 2013 m. Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija įmonę apdovanojo „Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimų“ nominacijoje „Metų bendruomeniškiausia įmonė 2012“ už nesavanaudišką paramą Mažeikių rajono bendruomenei.

Socialinė atsakomybė versle jau nebėra mados reikalas, dabar ji yra siekiamybė, o kai kuriais atvejais ir būtinybė. Socialiai atsakingų įmonių vadovai visuomenėje formuoja naują požiūrį į save. Tokia veikla demonstruoja įmonių lyderystę.

Ryšių su visuomene skyrius

Užsakymo nr. 17-702

MS-1305

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode