Parama dėkojame




Sprogimas

Pagrobė ir grasino susidorojimu

Penktadienį,  apie 1.45 val., Mažeikių r., Voverių k., daugiabučių namų kieme, 62-ejų metų vyras, eidamas į savo automobilį „Renault Laguna“, sutiko du nepažįstamus vaikinus, kurie grasindami susidorojimu privertė sėstis ant automobilio galinės sėdynės, atėmė automobilio raktelius ir vienam iš vaikinų sėdus prie automobilio vairo, išvažiavo Papilės miestelio link. Automobilio savininkas, bandydamas pasipriešinti užpuolikams, vieną iš jų pradėjo smaugti, norėdamas, kad šie sustabdytų automobilį. Automobiliui sustojus, vaikinai sudavė vyrui į galvą ir, palikę jį automobilyje, patys pasišalino nežinoma kryptimi. Nukentėjusysis dėl galvos sumušimo gydomas Mažeikių ligoninės Chirurgijos ir otorinolaringologijos skyriuje. Įtariamieji nustatinėjami.

Pranešė apie sprogmenį

Gruodžio 7 d., apie 12.35 val., neblaivus 49-erių metų mažeikiškis, paskambinęs Bendruoju pagalbos centro telefonu 112, pranešė, kad LR Seime padėjo sprogmenį. Apie 13.20 val. gauta informacija, kad pranešimas melagingas, pavojus kilęs nebuvo ir pagalbos tarnybos iškviestos be reikalo. Įtariamasis sulaikytas, jam nustatytas 2,42 promilės girtumas.

Vairavo neblaivus

Tą pačią dieną, apie 10.09 val., Mažeikiuose, Gamyklos g., 53-ejų metų vyras, vairuodamas automobilį „Renault Megane Scenic“, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į kitą stovintį automobilį. Vyras buvo neblaivus, jam nustatytas 2.41 promilės girtumas.

Prireikė pagalbos

Sekmadienį, apie 20.30 val., Mažeikių r., Viekšniuose, keleto asmenų sumuštas neblaivus 24-erių metų vaikinas. Įvykio metu nukentėjusiajam taip pat sudaužytas mobiliojo ryšio telefonas bei numesti akiniai. Mažeikių ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos ir konsultacijų skyriuje vaikinui nustatytas galvos sumušimas, jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode