Parama dėkojame




Sprogimas

Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą paliko jos vadovas

Trečiadienį atsisveikinta su Mažeikių rajono valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininku-valstybiniu veterinarijos inspektoriumi  Zigmantu Stumbra. Sausio 2-oji buvo jo paskutinė darbo diena. Šiuo metu Mažeikių valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko-valstybinio veterinarijos inspektoriaus pareigas laikinai eina Vaidotas Sungaila.

Su ilgamečiu inspektoriumi, tarnybai vadovavusiu 27-erius metus, Z. Stumbra atsisveikinti ir išsakyti padėkas atvyko rajono valdžios, buvusių kolegų ir verslo atstovų. „Norime padėkoti už bendrystę, kuriant puikų kolektyvą Mažeikių rajono valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje, užkertant kelią galimoms infekcijoms. Džiugu, kad per tuos visus metus neįvyko didelių epidemijų, nepatyrėme didelių sukrėtimų, o būta visko – ir mokymų, ir pasirengimo – jaudinomės ir dėl kempinligės, ir dėl paukščių gripo, ir dėl afrikinio kiaulių maro“, – už nuoširdų ir ilgametį darbą, už puikiai ir profesionaliai atliktus įsipareigojimus, pagarbą gamtai, gyvūnui ir žmogui Z. Stumbrai dėkojo A. Tenys ir įteikė jam padėkos raštą bei kalvio nukaltą „Saulę“.

Pagerbimo popietėje Mažeikių rajono verslo ir gamybos ūkio atstovams taip pat pristatyta Integrali maisto ir veterinarijos informacinė sistema (IMVIS). Apie IMVIS tikslus, privalumus ir galimybes kalbėjo Tarnybos vyriausiasis veterinarijos gydytojas-inspektorius Virginijus Grigaliūnas.

Vaida GALDIKĖ

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode