Sprogimas

Pjaunamas medis mirtinai sužalojo vyrą

 

Sekmadienį tragiškai žuvo  Mažeikių rajono, Ruzgų pagrindinės mokyklos ilgametis direktorius Juozas Rozga.

Nelaimė įvyko sekmadienio vidurdienį sodybos kieme Rasos gatvėje. Ant 63 metų vyro užvirto pjaunamas medis ir mirtinai jį sužalojo.

Kartu su sūnumi ir dar vienu talkininku vyras iš pradžių nugenėjo šakas ir nupjovė viršutinę medžio dalį. Nelaimė įvyko pjaunat medžio kamieną.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 Apvirto neblaivaus vairuotojo automobilis

Avarija įvyko sekmadienio vakarą, 21.56 val., Kurmaičių kaime, Mažeikių gatvėje. 27 metų vyras, neturėdamas teisės vairuoti, vairavo automobilį „Renault Laguna“.Jis nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.Vairuotojas eismo įvykio metu nežymiai susižeidė, jam buvo nustatytas 1,76 promilių girtumas.Jaunas vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę.

Nuvažiavo nuo kelio

Sausio 12 d., apie 10.37 val., Mažeikiuose, Draugystės g., sustabdytas automobilis „Audi 100“, kurį vairavo ir eismo įvykį sukėlė teisės vairuoti neturintis neblaivus 1970 m. gimęs vairuotojas. Jam nustatytas 2,31 promilės girtumas. Dar vienas neblaivus vairuotojas sustabdytas sausio 13 d., apie 4.29 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g. 1990 m. gimusiam vyrui, vairavusiam automobilį „Mercedes Benz E200“, nustatytas 1,99 promilės girtumas.

Dar vienas eismo įvykis užregistruotas sausio 16 d., apie 18.38 val., Mažeikių r., Žemalės k. 44-erių metų vyras, neįgijęs teisės vairuoti bei būdamas neblaivus, vairavo automobilį „Renault Laguna“ ir nuvažiavo nuo kelio. Vairuotojas nenukentėjo, jam nustatytas 2,29 promilės girtumas.

Iš moters išviliojo pinigus

Pirmadienį, apie 19.00 val., 61-erių metų moteriai paskambino nepažįstamas vyras, kuris apgaulės būdu nurodė moteriai prisiregistruoti internetiniame tinklapyje ir, jai prisijungus prie elektroninės bankininkystės, iš sąskaitos pervedė 13374,39 eurų.

Mirė kabinoje

Sausio 15 d. 16.30 val. Mažeikių r., Balėnų k., miškovežio vairuotojo kabinoje, rastas vairuotojo, gimusio 1954 m., lavonas be stebimų išorinių smurto žymių.

Išplėšė iš rankų

Sausio 15 d., apie 21.30 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., daugiabučio laiptinėje, du asmenys iš moters rankų pagrobė rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas ir piniginė su 23 eurais. Iš viso padaryta 103 eurų turtinė žala.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode