Parama dėkojame




Problemos bus sprendžiamos

 

Gražina VERŠINSKIENĖ

Balandžio 19 d. Mažeikių rajono savivaldybėje vyko pasitarimas dėl kelio Mažeikiai–Skuodas rekonstrukcijos darbų, kuriame dalyvavo AB „ORLEN Lietuva“, AB „Žemaitijos keliai“, UAB „Mažeikių autobusų parkas“ bei Savivaldybės vadovai.

Susitikimo metu aptartos problemos, susijusios su minėtos atkarpos kelio darbais, ir iškilusios vežant darbuotojus į AB „ORLEN Lietuva“, kad jie laiku pasiektų savo darbovietę. Pasak Savivaldybės Vietinio ūkio skyriaus vedėjo Alfonso Žiulpos, dabar tik nedidelė atkarpa rekonstruojama – įvažiavimo į Kurmaičių ir „Šaltinėlio“ sodus sankryža – tai Lietuvos automobilių kelių direkcijos užsakymu vykdoma rekonstrukcija – skaudžių įvykių prevencijai. Šiuos darbus planuojama užbaigti iki birželio vidurio. Bendrovės atstovai tikisi, kad pagal srautus bus reguliuojamas šviesoforo pralaidumo laikas.

Savivaldybės vadovai informavo, kad ilgiau, apie dvejus metus, užtruks Skuodo gatvės atkarpos rekonstrukcija, kurios pradžia numatyta liepos pirmąją savaitę. AB „ORLEN Lietuva“ atstovai norėtų apie darbų pradžią ir eigą sužinoti iš anksto, kad kartu su „Mažeikių autobusų parko“ direktoriumi galėtų suderinti darbuotojų atvežimo į gamyklą grafiką, todėl sutarta, kad kitas susitikimas bus organizuojamas prieš didžiosios rekonstrukcijos darbų pradžią, mat, pasirenkant apvažiavimą, jiems reikalingos papildomos lėšos. Be to, susitikimo metu įmonės atstovai pageidavo, kad būtų sutvarkyti autobusų stotelių pavadinimai.

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode