Parama dėkojame




Sprogimas

Ukrinuose vyko Lietuvos seniūnijų žaidynių I etapas

 

Birželio 16 d. Ukrinuose vyko Lietuvos seniūnijų žaidynių I etapas. Daugiau kaip 150 vyrų ir moterų varžėsi įvairiose sporto rungtyse. Atskirų rungčių prizinių vietų laimėtojams išdalinta 180 medalių. Mažeikių seniūnija pripažinta sportiškiausia, jai atiteko ir pagrindinis prizas – „Aktyviausios seniūnijos“ taurė.

Dalyvavo komandos iš Mažeikių, Mažeikių apylinkės, Šerkšnėnų, Tirkšlių, Židikų ir Viekšnių seniūnijų. Susirinkusieji varžėsi vyrų krepšinio, tinklinio, mini futbolo, bėgimo, šuolio į tolį, svarmenų kėlimo, šaškių, smiginio, rutulio stūmimo varžybose. Aikštelėse vyko atkaklios ir įnirtingos kovos, po kurių paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai.

Žaidynes Ukrinų kaimo stadione surengė Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir sporto skyrius kartu su Ukrinų kaimo bendruomene. Renginiu buvo siekiama nustatyti sportiškiausias rajono seniūnijas, skatinti suaugusiuosius ir jaunimą užsiimti fizine veikla, propaguoti sveiką gyvenseną.

Įskaitinėse rungtyse pirmąsias vietas užėmusios komandos iškovojo teisę žaisti XI Lietuvos seniūnijų vasaros sporto žaidynių finalinėse varžybose, kurios šiemet vyks rugpjūčio 18 d. Jurbarke.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode