Sprogimas

Siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės, jaunuolis nusikalto dvigubai

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Negana to, asmuo, pas kurį buvo rasta galimai narkotinių medžiagų, bandė papirkti policijos pareigūnus už neveikimą.

Liepos 4 d., apie 20.56 val., Mažeikių r., Viekšnių sen., Reagavimo skyriaus pareigūnų buvo pastebėtas stovintis automobilis „Volvo XC90“, kuriame buvo jaunuolių kompanija, o prie vairo sėdėjo Mažeikių r. gyventojas (gimęs 1999 m.). Patikrinus automobilį, jo salone aptikta dėžutė, kurioje rasta į foliją įvyniota augalinės kilmės galimai narkotinė medžiaga.

Vairuotojas, kurio automobilyje buvo rasta galimai narkotinės medžiagos, bandė papirkti policijos pareigūnus už neveikimą. Jis, siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už disponavimą galimai narkotinėmis medžiagomis, policijos pareigūnams davė 150 eurų kyšį – tris kupiūras po 50 eurų.

Asmens atžvilgiu pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti), o už bandymą papirkti valstybės tarnautojus, pagal LR BK 227 str. (Papirkimas).

Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode