Sprogimas

Mirė ligoninėje


Rugpjūčio 24 d., apie 3.28 val., Mažeikių ligoninės Reanimacijos skyriuje mirė vyras, gimęs 1978 m., gyv. Mažeikiuose, kuris, sutrikus sveikatai, iš darbo vietos į ligoninę greitosios medicinos pagalbos ekipažo buvo pristatytas 00.23 val. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Sumušė ir apiplėšė moterį

 

Rugpjūčio 25 d., apie 23.30 val., Mažeikiuose, Birutės g., parke, du nenustatyti asmenys trenkė į veidą moteriai, gimusiai 1985 m., ir pagrobė iš rankų kuprinę su joje buvusiais daiktais: mobiliojo ryšio telefonu, dokumentais, pinigine su joje buvusiais 80 eurų. Padaryta turtinė žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

 

Pavogė iš sandėliuko

Rugpjūčio 25 d., apie 11.25 val., Mažeikių r., Reivyčių sen., išlaužus medinių durų lentas įsibrauta į 86-mečiam vyrui priklausantį sandėliuką, iš kurio pagrobtas benzininis pjūklas. Iš viso padaryta 600 eurų turtinė žala.

 

Vairavo neblaivi

Rugpjūčio 24 d., apie 22.43 val., Mažeikių r., kelyje Reivyčiai–Leckava, sustabdytas automobilis „Opel Astra“, kurio vairuotojai, gimusiai 1978 m., nustatytas 1,82 promilės girtumas.

Sunaikino sprogmenį

Rugpjūčio 25 d. Mažeikių r., Naikių k., miške, rastas galimai sprogmuo. Atvykus Lietuvos kariuomenės Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojams, nustatyta, kad tai artilerijos sviedinys, kuris sunaikintas Kušlėnų karjere.

Parengta pagal PK informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode