Parama dėkojame




Sprogimas

Sporto klubams – papildomų lėšų nerasta

Gražina VERŠINSKIENĖ

Lapkričio 15 d. vykusiame Savivaldybės sporto tarybos posėdyje nagrinėti septyni klausimai. Dauguma jų susiję su papildomu kūno kultūros ir sporto programų rėmimu iš Mažeikių rajono savivaldybės biudžeto bei pritarta iniciatyvai dėl lengvosios atletikos stadiono.

Papildomam finansavimui nepritarė

Bendru sutarimu nepritarta finansuoti Mažeikių futbolo asociaciją sezono užbaigimui papildomai prašiusią 1 000 Eur. Kaip informavo Mažeikių rajono savivaldybės Kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistė Reda Guerrero, komandą sudaro ne tik mūsų rajono mergaitės, bet ir iš kitų rajonų. Sporto tarybos narė Rasa Akučkaitė mano, kad klubui reikėtų susimažinti išvažiavimus arba kitas išlaidas.

Nutarta kreiptis į Savivaldybės merą pagal galimybę finansuoti tarptautiniuose šaškių turnyruose dalyvaujantį didmeistrį Borisą Družininą iš mero fondo.

Mažeikiškiams – lengvosios atletikos stadionas

Išklausytas Mildos Zubavičienės kreipimasis dėl lengvosios atletikos stadiono Mažeikių mieste poreikio, pabrėžiant, kad jis atitiktų visus lengvosios atletikos stadionams keliamus reikalavimus. Pasak Sporto tarybos pirmininkės Sigutės Bernotienės, Mažeikių sporto mokyklos direktorius turėtų dėl šio poreikio kreiptis į Savivaldybės administraciją, kad esamas stadionas būtų pritaikytas visoms lengvosios atletikos rungtims. Pritarta, kad Sporto taryba kreiptųsi, jog būtų baigta stadiono rekonstrukcija.

Geriausių ir perspektyviausių sportininkų dešimtukai

Sporto taryboje po ilgų svarstymų patvirtinti rajono sporto klubų pateikti geriausių 2018 metų suaugusiųjų ir jaunųjų sportininkų dešimtukai. Tiek vienų, tiek kitų pasiūlyta po devyniolika kandidatų.

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode