Sprogimas

Paminėta Pasaulinė AIDS diena

 

Lapkričio 28 d. Mažeikių „Ventos“ progimnazijoje vyko renginys, skirtas Pasaulinei AIDS dienai paminėti – „Miestas be narkotikų – mano iniciatyvos“, kurį organizavo Mažeikių visuomenės sveikatos biuras kartu su Mažeikių rajono savivaldybės narkotikų kontrolės komisija.

Daug gražių padėkos žodžių mokyklos direktorei Ramunei Badaukienei už suteiktą galimybę pravesti renginį išsakė Savivaldybės tarybos Sveikatos priežiūros ir socialinių reikalų komiteto pirmininkė Judyta Tekingunduz, Savivaldybės mero pavaduotoja Irena Macijauskienė bei Mažeikių visuomenės sveikatos biuro direktorius Aistis Jankūnas, kuris taip pat pateikė informaciją apie ŽIV ir AIDS paplitimą Mažeikių rajone ir Telšių apskrityje.

Renginį vedė Sveikatos biuro specialistė Vida Šakienė, o šio biuro specialistė Martyna Nabažaitė pristatė „Ankstyvosios intervencijos programą“, moderavo lektoriai iš Vilniaus – Laimis Viganauskas ir Dalius Beginskas.

Renginyje dalyvavo po šešis moksleivius iš 12 rajono mokyklų bei jų mokytojai.

Progimnazijos mokiniai renginį įvertino teigiamai. Pasak jų, jis puikiai organizuotas, įdomus ir naudingas, nes ne tik klausė pranešimų, bet ir patys aktyviai dalyvavo sprendžiant įvairias užduotis ir testus, diskutavo apie psichoaktyvių medžiagų vartojimo prevenciją.

Birutė STEPONAVIČIENĖ

Autorės nuotrauka


Formos apačia

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode