Sprogimas

Mieli Mažeikių rajono gyventojai!

 

Jau daugelį metų viešame Mažeikių gyvenime mane stebite kaip aktyvų pilietį. Esu iškėlęs nemažai visų valdžių neveiklumo arba veikimo prieš mažeikiškių valią ir teisėtus lūkesčius faktų. Dėl to Mažeikių rajono savivaldybei buvo sugrąžintos UAB „Mažeikių butų ūkiui“ neteisėtai „padovanotos“ akcijos. Šalia UAB „Cirkle-K“ degalinės sutvarkyti daugiabučių namų kiemai degalinės sąskaita. Nors su Savivaldybės pagalba kartu galėjome padaryti daugiau, tačiau šioje kovoje likau vienas. Liūdna, kad Mažeikių politikai nusisuko nuo Mažeikių gyventojų bei jų interesų, nors dabar per rinkimų kampaniją visi kalba apie miesto užterštumą ir kaip jie kovos su šia problema. Tik mano dėka buvo iškeltos neskaidrios ligoninės problemos tiek maitinimo klausimu, tiek tomografo. Tik mano dėka mažeikiškiai turės naują tomografą, tačiau klausimas dėl ankstesnio išlikęs atviras iki šios dienos. Esu atskleidęs daug korupcijos schemų, dėl ko kai kurių politikų, verslininkų, valstybės tarnautojų ir jiems prijaučiančių asmenų esu labai nemėgstamas ir visaip įžeidinėjamas bei užgauliojamas. Tai priimu kaip savo darbų įvertinimą...

Dabar atėjo laikas naujiems ir svarbiems darbams – Mažeikių Pavasariui ir atgimimui.

Nepartinis rinkimų komitetas „Mažeikių pavasaris“ – mano suburta aktyvių, veiklių, siekiančių kurti naują gyvenimą mažeikiškių komanda. Mes ateities Mažeikius kursime kartu su Jumis: skaidrius, gyvybingus, atvirus, su naujomis darbo vietomis, su perspektyva jaunimui ir su pagarba senjorams. Mažeikius, kuriuose nėra vietos korupcijai bei partijų savivalei!

Kviečiu kovo 3 dieną rinkimuose į savivaldą atiduoti savo balsus už „MAŽEIKIŲ PAVASARĮ“. Tik dirbdami kartu mes paversime Mažeikių rajoną klestinčiu ir turtingu, o jame gyvenančius žmones laimingais ir gerbiančiais save bei kitus.

Mūsų sąrašo Nr. 14.

                                                                             Pagarbiai,

                                                                                                Virginijus SUNGAILA

Politinė reklama bus apmokėta iš Visuomeninio rinkimų komiteto „Mažeikių pavasaris“ rinkiminės sąskaitos

19-71

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode