Parama dėkojame




Sprogimas

Kvietė kurti turistinį maršrutą po rajono dvarus

Gruodžio 10-ąją Mažeikių rajono savivaldybėje lankėsi rajono dvarų savininkai ir vadovai. Susitikimo metu Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovai kvietė juos kurti bendrą turistinį maršrutą, dvarus paversti „gyvais“ traukos objektais.

Kalbėta apie galimybes bendradarbiauti, organizuoti įvairius edukacinius užsiėmimus, stovyklas, plenerus, kitus renginius, įtraukti savanorių. Diskutuojant kilo idėjų, kaip aktyvinti dvarų veiklą, jų ryšį su įmonėmis ir švietimo įstaigomis. Nutarta dar kartą susitikti, pateikti pasiūlymus ir visa tai sujungti į vieną projektą. Svarstyta galimybė organizuoti konferenciją apie krašto dvarus, kitus bendrus renginius.

Susitikime su Savivaldybės meru Vidmantu Macevičiumi, mero pavaduotoja Sigutė Bernotiene, mero patarėju Virgilijumi Radvilu, Savivaldybės administracijos direktore Laima Nagiene dalyvavo dvarų savininkės: Dautarų – Gražina Juknevičienė, Plinkšių – Lina Dunauskaitė, ir Renavo dvaro sodybos direktorius Deividas Makavičius. Bendrą turistinį maršrutą po rajono dvarus kurti padės Mažeikių turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Jolanta Gintalienė.

Savivaldybės informacija

19-127

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode