Parama dėkojame




Sprogimas

Užgavėnių persirengėliai neaplenkė ir Savivaldybės darbuotojų

Užgavėnės – viena linksmiausių žiemos švenčių. Kuo daugiau trepsėsim, o galbūt ir sniege voliosimės, tuo daugiau šiais metais bus gero ūpo – sėklelė daigesnė, saulelė šviesesnė, žemelė dosnesnė, vaikeliai sveikesni, balseliai skambesni. Šios dienos priesakas „Kas blynų bus neragavęs, tai tas pats kaip dūšią velniui atidavęs“, – tad blynai būtini!

Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovai šio priesako nepamiršo – vakar blynais pakvipo visas pastatas, taukai ir uogienė per žandus varvėjo, sutiktieji turėjo priimti „Savivaldybės priesaiką“, tuomet ir pavasario greit sulauksime.
Savivaldybės neaplenkė ir Užgavėnių persirengėlių kompanija iš užjūrio – užgriuvo pulkas čigonų, žydų ir kitokių ypatų. Triukšmaudami svečiai vaišino blynais ir patys vaišinosi. Ne vienam sutiktam išbūrė sotų, riebų ir laimingą gyvenimą. Persirengėlių pora sprendė, ar verta rašyti prašymą užsakams, kas vyrą susirasti tikėjosi, kiti gi tarėsi ir derėjosi dėl nekilnojamojo turto įsigijimo, dėl jų nuotraukų publikavimo madų žurnaluose.


MS

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode