Sprogimas

Baigėsi susitikimai su rajono seniūnijų gyventojais: pateiktos ataskaitos, atsakyta į klausimus

Įvyko paskutiniai vietos savivaldos vadovų susitikimai rajono seniūnijose – Mažeikių apylinkės, Tirkšlių ir Šerkšnėnų seniūnijų gyventojams pateiktos seniūnijų ir Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) administracijos 2019 m. veiklos ataskaitos.

Susitikimuose dalyvavo Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė, pavaduotojas Eimantas Salatka, Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Nerijus Rapšys, UAB „Mažeikių vandenys“ direktorius Kęstutis Kazlauskas.

Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Nerijus Rapšys ragino gyventojus būti sąmoningus, nepažeisti viešosios tvarkos patiems ir pranešti apie pastebėtus pažeidimus.

UAB „Mažeikių vandenys“ direktorius Kęstutis Kazlauskas informavo apie vandentiekio ir nuotekų tinklų įrengimo galimybes.

Kaip ir kitose seniūnijose, gyventojus labiausiai domino vandentiekio ir nuotekų tinklų įrengimo klausimai, kelių būklė ir jų priežiūra, eismo saugumo užtikrinimas, gatvių apšvietimas, atliekų tvarkymas, medicinos paslaugų teikimas ir pan.

Į dalį klausimų atsakyta iškart, į kitus atsakymai bus pateikti vėliau, išsiaiškinus situaciją. 

MS 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode