Sprogimas

Mažeikų r. savivaldybės informacija dėl koronaviruso

Savivaldybės ekstremalių situacijų valdymo komisija informuoja, kad šiuo metu rajone situacija dėl koronaviruso kontroliuojama.

Susirgimų COVID-19 virusu rajone neregistruota. Lietuvoje iš viso registruoti 7 atvejai.

Visuomenės prašoma laikytis visų paskelbtų rekomendacijų ir reikalavimų.

Taip pat visų prašoma būti atsakingiems ir supratingiems – neskleisti netikslios informacijos, atsakingai reaguoti ir komentuoti socialiniuose tinkluose, neįžeidinėti vieniems kitų.

Primename:

Šiuo metu rizikingomis šalimis ir teritorijomis laikomos: Kinija, Honkongas, Iranas, Japonija, Pietų Korėja, Singapūras, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija, Islandija, Norvegija, Švedija, Austrija, Danija, Nyderlandai, Šveicarija ir Egiptas.

Grįžusieji iš minėtų šalių ar turėjusieji sąlytį su tokiais asmenimis ir pasijutę blogai (karščiuojantys, kosėjantys, sunkiau kvėpuojantys) nedelsdami privalo skambinti Bendrojo pagalbos centro telefono numeriu 112 – bus suteikta informacija ir reikiama pagalba.

Nuo kovo 13 d. veikia ir Koronos karštoji linija. Skambinti galima visoje Lietuvoje visą parą iš visų tinklų numeriu1808.

Rajono savivaldybėje informacija teikiama:

mob. 8 687 79 461 (Savivaldybės ekstremalių situacijų valdymo komisijos pirmininkas, Savivaldybės administracijos direktorius)
mob. 8 614 56 417 (Savivaldybės gydytojas)
mob. 8 656 43 141 (Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas)

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode