Sprogimas

Palaikykime vietinį verslą

LR SEIMO NARYS INFORMUOJA

 Pastarosiomis dienomis sulaukiu nemažai gyventojų klausimų dėl parduotuvių, prekiaujančių santechnika bei įvairia įranga ir technika, darbo laiko. Šiomis prekėmis prekiaujančios fizinės parduotuvės dėl visoje Lietuvoje įvesto karantino iki kovo 30 d. įskaitytinai neveikia. Teikiu detalesnį išaiškinimą dėl to, jog aukščiau minimomis prekėmis prekiauti nėra draudžiama ir Vyriausybės nustatyta tvarka nėra pažeidinėjama, jeigu laikomasi šių sąlygų:

  • fizinė įmonės parduotuvė nedirba (tiesioginė prekyba, klientų aptarnavimas pačioje parduotuvėje nevyksta, tačiau galimas prekių užsakymas telefonu ar el. paštu);
  • prekės pristatomos suderintu būdu arba atsiimamos įmonės nurodytoje vietoje, nesant fizinio žmonių tarpusavio kontakto.

     Todėl šiuo laikotarpiu užsakymai gali būti priimami ne tik internetu, apsiperkant elektroninėje parduotuvėje, bet ir pateikiant užsakymus telefonu arba el. paštu. Būtina sąlyga – prekių pristatymas suderintu būdu arba galimybė atsiimti prekę įmonės nurodytoje vietoje, nesant fizinio kontakto.  

     Šis laikotarpis sudėtingas mums visiems. Ne išimtis ir smulkieji vietos verslininkai. Būkime vieningi, palaikykime vietos verslininkus, pirkdami jų siūlomą produkciją. Skatinu ir vietos verslininkus, prekiaujančius ne maisto produktais, bandyti prisitaikyti prie esamų sąlygų, ieškokite būdų ir galimybių prekiauti nuotoliniu būdu.

     Tuo pačiu dalinuosi aktualiais kontaktais, kurie Jums pateiks tiksliausią informaciją, susijusią su korona virusu (COVID-19) bei Vyriausybės paskelbtu karantinu, ir atsakys į Jūsų skambučius visą parą. 

Iškilus klausimams visada su manimi galite susisiekti per patarėją Redą Šiaulienę Mažeikiuose tel. 8 612 11636, El. p.: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

Pagarbiai Lietuvos Respublikos Seimo narys Valius Ąžuolas

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode