Parama dėkojame




Sprogimas

Mažeikių choreografijos mokykloje – baigiamasis koncertas kitaip

Birželio 17 d. savoje aplinkoje, saulės nutviekstame kiemelyje, Mažeikių choreografijos mokykla šventė mokslo metų užbaigimą. Žalioje vejoje sukosi moksleivių poros, aidėjo juokas, griaudėjo plojimai.

Šventė ekspromtu

„Pavasaris, vasaros pradžia lyg ir tokie patys, bet mes atėjome kitokie ir kitaip šiemet mes švenčiame. Te šis koncertas, kuriam trūko repeticijų ir parengtas ekspromtu, tampa įrodymu, kad nereikia bijoti kitokių aplinkybių, kitokio šventimo. Būkime kitokie, švęskime šventes kitaip“, – gero reginio linkėjo Mažeikių choreografijos mokyklos direktorė Jolanta Tendienė. Dalyvaujant tėveliams, draugams, šventės metu pasirodė visi kolektyvai – nuo nulinukų iki septintokų, kurių pasveikinti atvyko ir šokėjai veteranai. Jie ir davė pradžią koncertui numeriu, kurį buvo parengę kovo 11-osios minėjimui. Deja, šį šokį tik dabar pavyko sušokti.

Baigiamieji egzaminai be žiūrovų

Karantinas pakoregavo ne tik baigiamojo koncerto formatą, bet ir baigiamuosius septintokų egzaminus, kurie šiemet vyko be tėvelių ir draugų. J. Tendienė džiaugėsi, kad šie labai puikiai pasirodė. Mokyklą baigusius šokėjus sveikino šokėjai veteranai, kurie pakvietė į savo būrį, o kad įsiliejimas būtų sklandus, pažadėjo juos ir globoti.

Tiek mokyklos direktorė, tiek modernaus šokio studijos ,,Niuansas“ vadovė ir choreografė Jelena Legenzovienė visiems linkėjo sveikos, gražios ir turiningos vasaros.

Gražina Veršinskienė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode