Sprogimas

Dautarų dvaras kviečia į maestro G. Kuprevičiaus jubiliejui skirtą koncertą

 

Rugpjūčio 10 d., šeštadienį, 16 val., Dautarų dvare skambės tautos dainiumi vadinamo Giedriaus Kuprevičiaus sukurtos melodijos. Jas pianinu atliks pats kompozitorius kartu su dainininku Jonu Sakalausku.

 

Koncertas skirtas maestro G. Kuprevičiaus jubiliejui, todėl bus išskirtinis: G. Kuprevičiaus sukurtas dainas lydės pasakojimai apie jų atsiradimą ir tolesnį likimą, apie neįtikėtinus kūrybinius nuotykius, taip pat fortepijoninių improvizacijų intarpai.

Koncerte skambės melodijos iš garsių nacionalinės premijos laureato G. Kuprevičiaus muzikos kūrinių: pirmojo lietuviško miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“, miuziklo „Devynbėdžiai“, operos „Prūsai“ ir kt.

Koncerte dalyvausiantis tenoras Jonas Sakalauskas yra ne tik Auksinio scenos kryžiaus nominantas, bet ir Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro direktorius.

Bilietų kaina – 10 Eur, senjorams ir vaikams – 5 Eur. Damos su skrybėlaitėmis ir ilgomis sukniomis, džentelmenai su cilindrais į koncertą įleidžiami nemokamai!

Dautarų dvaro festivalio koncertus iš dalies remia Lietuvos kultūros taryba. Kitas Dautarų dvaro festivalio koncertas įvyks rugpjūčio 24 dieną.

Plačiau apie Dautarų dvarą galima sužinoti internetiniame puslapyje www.dautarai.lt, telefonas pasiteiravimui 8 687 79 400.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode