Spanguolių padažas

Paruošimo laikas:

Apie 30 min.

Porcijų skaičius:

6

Ingredientai:

Rudasis cukrus, 100 gr.

Šviežios apelsinų sultys, 100 ml

Šviežios arba šaldytos spanguolės, 250 gr.

1 apelsino žievelės (be baltosios dalies)

Gaminimo instrukcija:

Supilkite cukrų ir sultis į puodą, užvirinkite.

Suberkite uogas ir žieveles (žievelės nebūtinos), virkite, kol uogos suminkštės, bet dar laikys formą (šaldytoms reikės maždaug 5 minučių, šviežioms - šiek tiek daugiau).

Vėsdamas padažas tirštės. Jį galima laikyti šaldytuve iki vienos savaitės (prieš patiekiant reikėtų valandą atšildyti), arba užšaldyti (reikės palikti kambario temperatūroje 24 valandoms).

Sveikata.lt

Komentuoti

Apsaugos kodas
Atnaujinti

Powered by BaltiCode