Pusryčiai Huevos Rancheros

 

Reikės:

6–8 kiaušinių

1 stiklainio „Beatos virtuvės“ padažo „Daržo choras“

0,5 šaukštelio malto kumino

0,5 šaukštelio raudonėlių

1 česnako skiltelės

1 raudonojo svogūno

Mieliniai blynai su obuoliais

 

Reikės:

500 ml šilto pieno

60 g šviežių mielių (ar 14 g sausų)

2 šaukštelių ir 4 šaukštų cukraus

4 kiaušinių

500 g speltos ar rupių kvietinių miltų

žiupsnio druskos

1 šaukštelio cinamono

Nuogas kišas

 

Reikės:

10 g sviesto

3–4 brokolių žiedynų

0,5 mažos cukinijos

2 saujų tamsių vynuogių

2 saujų vyšninių pomidorų

150 g minkšto ožkų pieno sūrio

Kesadilijos su moliūgų, avinžirnių ir fetos įdaru

 

Reikės:

  • 400 g moliūgo
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 šaukštelio malto kumino
  • 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių
  • saujos kalendrų lapelių
  • kelių šaukštų vandens
  • druskos, pipirų
  • 50 g fetos sūrio
  • kelių šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
  • 4 tortilijų
  • 100 g įvairiaspalvių vyšninių pomidorų
  • Chalapos paprikų, jei mėgstate aštriau
  • liesesnės grietinės patiekti

Įvairūs receptai

Vėstantys ir ilgėjantys rudens vakarai – galimybė daugiau laiko praleisti su šeima ir draugais. O ar kas nors gali suvienyti geriau nei skanus maistas? Jūsų dėmesiui keturi greitai ir itin paprastai paruošiami užkandžiai!

Powered by BaltiCode