Reklama 2

Meksikietiškos tortilijos

 

Reikės:

600 g viščiukų šlaunelių mėsos be odos

2 šaukštų Santa Maria meksikietiškų vištienos prieskonių

1 šaukšto alyvuogių aliejaus

druskos, pipirų

1 pakuotės Santa Maria tortilijų

Varškės skarelės su obuoliais

 

Reikės:

1 šaukštelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

1 šaukštelio kepimo miltelių

180 g pusriebės varškės (9 procentų riebumo)

1 kiaušinio trynio

120 g sviesto

2 vidutinio dydžio obuolių

Subalansuota skubantiems: kaip pavalgyti per 15 minučių

 

Šiuolaikiniam skubančiam žmogui itin svarbu ne tik greitai pavalgyti, bet kad valgomas maistas būtų dar ir sveikas. Darbo dienomis gaminti pusryčius, pietus ir vakarienę tiesiog nepakanka laiko dėl įtempto darbo grafiko ir turiningai leidžiamo laisvalaikio. Dažnai nutinka ir taip, kad dėl laiko stokos tiesiog pamirštame ne tik pusryčius, bet ir pietus, vietoj kurių tiesiog nuraminame skrandį pirmu pasitaikiusiu užkandžiu, nebūtinai sveikuolišku.

Kinų Naujieji metai: proga pakartoti naujųjų metų sutikimą, jeigu nespėjote palinkėti sau sėkmės

 

Ši savaitė yra pilna renginių ir švenčių. Užgavėnėms maišome tešlą blynams, Valentino dienai galvojame kaip nustebinsime savo antrąją pusę, o savaitės pabaigoje – vasario 16-tąją minėsime Lietuvos valstybės atkūrimo 100-metį. Taip pat šią dieną yra ir dar viena mums mažiau atpažįstama šventė. Sutinkami kinų Naujieji metai. 

Užgavėnių repeticija: neįtikėtina kelionė po skirtingas pasaulio blynų virtuves

Šiandien blynai yra žinomi visame pasaulyje. Ne paslaptis, jog populiarumo viršūnėje puikuojasi storieji amerikietiški blynai, o  taip pat ne mažiau pamėgti ir prancūzų, šilko plonumo blyneliai. Blynų rūšių yra daugybė: lankstyti, purūs, saldaus arba pikantiško skonio, stori arba ploni, kurių skonis priklauso nuo įdaro arba tešlos recepto.  

Powered by BaltiCode