Parama dėkojame




Sprogimas

Svarbi informacija!!!

Mažeikių rajono savivaldybė, kaip ir kitos šalies savivaldybės, reaguodama į koronaviruso pandemiją pasaulyje, imasi griežtų priemonių viruso plitimo prevencijai.

Kovo 13–27 d. visose rajono ugdymo įstaigose nutraukiamas ugdymo procesas.

Švietimo, mokslo ir sporto ministro įsakymu keičiami šių metų pagrindinio ir vidurinio ugdymo programų bendrieji ugdymo planai ir tuo laikotarpiu skelbiamos moksleivių pavasario atostogos.

Kovo 13–27 d. rajone taip pat atšaukiami uždarose erdvėse planuoti kultūros, laisvalaikio, pramogų renginiai. Atvirose erdvėse leidžiami tik tokie renginiai, kurių dalyvių skaičius neviršytų 100 asmenų ir būtų užtikrinta dalyvių apsauga nuo koronaviruso.

Šiuo metu rizikingomis šalimis laikomos: Kinija, Honkongas, Iranas, Japonija, Pietų Korėja, Singapūras, Vokietija, Prancūzija, Ispanija ir visa Italija.

Buvusiųjų paveiktose teritorijose prašoma:
registruotis Nacionalinio visuomenės sveikatos centro interneto svetainėje užpildant pateikiamą anketą
14 dienų sekti savo sveikatos būklę
save izoliuoti, t. y. nesilankyti viešose vietose, laikytis saugaus atstumo nuo kitų asmenų (2 metrai).

Pasijautus blogai neiti į sveikatos priežiūros ar gydymo įstaigą, o nedelsiant skambinti 112.

Nuolat atnaujinama ir tiksli informacija apie koronavirusą skelbiama Sveikatos apsaugos ministerijos interneto svetainėje http://sam.lrv.lt/lt/.

Daugiau informacijos dėl naujojo koronaviruso galima teirautis Nacionalinio visuomenės sveikatos centro karštąja linija tel. +370 618 79 984 ir +370 616 94562 (visą parą).

Atkreipiame visuomenės dėmesį!!!

Oficiali Mažeikių rajono savivaldybės informacija skelbiama tik Savivaldybės interneto svetainėje www.mazeikiai.lt ir Savivaldybės feisbuko paskyroje „Mažeikių rajono savivaldybė“.

Atskirų politikų, valstybės tarnautojų ir darbuotojų feisbuko paskyrose skelbiama informacija yra jų asmeninė nuomonė ir šie asmenys patys atsako už tokios informacijos tikslumą, paskelbimą ir viešoje erdvėje teikiamus komentarus.

Viešojoje erdvėje sklando iškreipta informacija – gyventojų prašoma nepanikuoti!!!

Mieste judėjimas laisvas, tik dėl remonto darbų laikinai bus uždaryta Laisvės–Viekšnių gatvės geležinkelio pervaža. Apie tai skelbia „Lietuvos geležinkelių“ informacinė lenta.

Neskleiskime iškreiptos informacijos ir neaudrinkime vieni kitų.



Būkime pilietiški – saugokime save ir kitus.

Dalinkimės šia informacija.

Formos viršus

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode