Sprogimas

„Pavasariečiai“ grįžo su medaliais

Šeštadienį Radviliškio sporto arenoje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių finalinės „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybos. 2004 metų ir jaunesnių grupėje Pavasario pagrindinės mokyklos mokiniai iškovojo antrąją vietą.

 

Kova buvo lygi

 

Finalinėse „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose susirungė Mažeikių Pavasario pagrindinės, Panevėžio pradinės, Marijampolės Mokolų pagrindinės ir Širvintų pradinės mokyklų pradinukai. „Varžybos vyko Radviliškio sporto arenoje, turėjome didžiausią tėvų, brolių ir seserų palaikymą, kartu į varžybas vyko per 20 sirgalių. Varžybos buvo įtemptos, užėmėme antrąją vietą ir tapome vicečempionais. Mokiniai varžėsi 9 estafetėse. Penkiose buvome antri, vienoje – pirmi ir trejose – treti. Buvo viena kita klaidelė, bet kova buvo lygi“, – džiaugsmingai kalbėjo Pavasario pagrindinės mokyklos direktorius Stanislovas Jakučinskas.

 

Pirmąją vietą laimėjo ir drąsiausiais, stipriausiais, vikriausiais pripažinta Panevėžio pradinė mokykla, trečiąją vietą užėmė Marijampolės Mokolų pagrindinė mokykla, ketvirtąją – „pavasariečių“ nuolatiniai varžovai – Širvintų pradinė mokykla.

Vaikai apdovanoti gražiais medaliais, diplomais, įteikta taurė.

 

Laukia kitos varžybos

S. Jakučinskas užsiminė, kad „pavasariečių“ laukia dar dvejos varžybos. Mokyklos pradinių klasių atstovailaimėjo dar vienos sporto šakos rajonines pirmenybes ir dalyvaus Lietuvos mokyklų žaidynių finalinėse šachmatų varžybose, kurios numatomos gegužės antrąją Kaune. Taip pat mokinių laukia rajoninės lengvosios atletikos pradinių klasių trikovės varžybos – 30 m bėgimas, šuolis į tolį ir kamuoliuko metimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode