Sprogimas

Veido kremai bei jų rūšys

kremaiDrąsiai galima sakyti, kad veido kremai yra viena populiariausių veido odos priežiūros priemonių. Verta dėmesį atkreipti į tai, kad veido kremų pasirinkimas yra labai didelis, o vienas dalykų, kurį reikėtų įvertinti, renkantis veido kremą, yra jo rūšis. Taigi, aptarkime svarbiausias.

Spalvą suteikiantys veido kremai

Veido kremai, kurie suteikia veidui spalvą, yra ypač populiarūs. Toks kremas ne tik suteiks veidui norimą atspalvį, bet ir taip pat – paslėps odos nelygumus, įbrėžimus, užtikrins estetišką vaizdą. Tokio pobūdžio priemonės gali būti skirtos kasdieniam naudojimui, o taip pat – apsaugoti nuo neigiamo saulės spindulių poveikio. Renkantis tokio pobūdžio veido odos kremą, yra svarbu įvertinti, kokia odos tipui jis yra skirtas.

Veido kremai jautriai odai

Šiai kategorijai priklausantys veido kremai paprastai ne tik drėkina bei maitina, bet ir taip pat – atkuria apsauginius veido odos barjerus, patikimai apsaugo odą nuo neigiamų aplinkos veiksnių, skatina odos elastingumą, didina komforto pojūtį. Toks kremas gali būti naudojamas kiekvieną dieną, o vos tik jam įsigėrus į odą, galima atlikti makiažą.

Veido kremai mišriai odai

Jei turite mišrią veido odą, tai jums reikalingas veido kremas mišriai odai. Tačiau ir tai – dar ne viskas: renkantis tolio pobūdžio kremus, labai svarbu įvertinti, kokio poveikio tikitės: maitinamojo, drėkinamojo, apsaugos nuo neigiamų aplinkos veiksnių ir t.t. Taip pat tokie kremai gali turėti jauninantį poveikį, mažinti senėjimo požymius ar padėti odai atsigauti po patirto streso.

Veido kremai nuo kuperozės

Jeigu jus vargina kuperozė, tai toks veido kremas – būtina jūsų grožio pagalbininkas. Tokio pobūdžio kremas gali ne tik pagerinti kuperozės išvargintos odos būklę, bet ir taip pat – užtikrinti mažesnį strazdanų pastebimumą, padidinti odos elastingumą, sustiprinti apsauginį odos barjerą.

Veido kremai nuo spuogų

Dar vienas pasirinkimas – veido kremai nuo spuogų. Jei jus vargina ši problema, veido kremas nuo spuogų – būtina jūsų grožio priemonė, o, kad pasiektumėte patį geriausią rezultatą, nepamirškite ir kitų sprendimų, pavyzdžiui, mitybos korekcijų.

Jei norite sužinoti, kaip šiuos ir kitus veido kremus įsigyti internetu, spauskite čia.

23-198

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode