Parama dėkojame




Sprogimas

3 patarimai poroms, siekiančioms laimingos santuokos

Daugybę metų mokslininkai bando atsakyti į klausimą, kodėl vienos poros santykiuose dažniau jaučiasi laimingos, o kitos dažniau sako esančios nelaimingos. Tyrėjai sutaria, kad yra daugybė elementų, kurie lemia laimingą santuoką, bet taip pat teigia, jog yra keli dalykai, kuriuos kiekviena pora galėtų daryti kiekvieną dieną tam, kad puoselėtų savo meilę.

Dėkokite vienas kitam. Mokslininkai iš Džordžijos universiteto ištyrė, jog vienas dažniausiai pasitaikančių dalykų porose, kurios teigia esančios laimingos, yra tai, kad abu sutuoktiniai išreiškia dėkingumą vienas kitam, todėl sakykite savo sutuoktiniui „ačiū“ – tokie maži dalykai rodo jūsų antrajai pusei, jog esate reikalingi ir svarbūs. Juk gyvenimas susideda iš mažų dalykų.

Nereikalaukite, kad jūsų sutuoktinis pasikeistų. Daugelio ilgus santykius išlaikiusių porų patarimas: „Nesituokite su žmogumi turėdami galvoje mintį, kad jį pakeisite, taip tikrai neatsitiks.“ Priimkite žmogų tokį, koks jis yra: su visais jo trūkumais ir privalumais.

Visuomet, kai tik prireikia, būkite šalia. Kai gyvenime kyla sunkumų, visuomet būkite šalia mylimo žmogaus. Laikas dažniausiai visas problemas išsprendžia, tereikia palaukti, bet laukti reikia kartu – žinant, kad esate šalia vienas kito.

Bernardinai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode