Parama dėkojame




Savaitgalį Jonava šventė 267-ąjį gimtadienį

 

Savaitgalį Jonava pasitiko 267-ąjį gimtadienį. Šventė vyko skirtingose miesto erdvėse – miesto gyventojus ir svečius kvietė apsilankyti dauguma Jonavos įstaigų ir įmonių, Sąjūdžio aikštėje prie miesto laikrodžio veikė rankdarbių turgelis, šeimos jau nuo vidurdienio buvo kviečiamos į pikniką Joninių slėnyje, miesto centre vyko zumbos pamokos,  o bibliotekos Knygų terasoje skambėjo literatų eilės.

Vėliau miesto gatves papuošė gausi, spalvinga ir triukšminga rajono įstaigų, organizacijų, bendrovių, meno kolektyvų eisena.  Žygiuodami Žeimių gatve, eisenos dalyviai stabtelėjo pagerbdami ir padėdami gėlių prie iškilių Jonavos krašto žmonių  J. Ralio, A. Kulviečio, P. Vaičiūno ir B. Lubio paminklų.

Joninių slėnyje pasitikdami šventinės  eisenos dalyvius  sveikino „Radistai“, jonaviečius ir miesto svečius linksmino Ligitas Kernagis su grupe, Egidijus Sipavičius, „Naktinės personos“, Asta Pilypaitė  ir kiti atlikėjai.

267-ojo gimtadienio proga Joninių slėnyje ant aukščiausio stiebo iškilmingai pakelta mūsų miesto vėliava.

Šventės metu antrus metus iš eilės pagerbti  skelbiamo konkurso „Sukurta Jonavoje“ dalyviai. Šiemet apdovanojimai  įteikti  UAB „Voltas IT“ už paslaugą  „OBDeleven“, UAB „A Grupė“ už gaminį „Šiurkštus, masažinis lino rankšluostis NATURAL“ , Laurai Grigaliūnei už paslaugą Vaikų švenčių ir žaidimų erdvė Jonavoje „Pepės vilaitė“ ir UAB „Militera“ už gaminį „Viešųjų erdvių paslaugų stotelė „Sun Eco““. 

Šventę vainikavo dangų nutvieskę fejerverkai.

Jonavos rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode