Parama dėkojame




Sprogimas

Panevėžyje vyks policijos ir visuomenės šventė

 

Panevėžyje šeštadienį vyks policijos ir visuomenės šventė.

Lietuvos policija kasmet viename iš apskričių centrų organizuoja policijos ir visuomenės šventę. Jos metu pristatoma Lietuvos policija, jos darbo specifika, turima įranga, skatinamas visuomenės ir policijos bendradarbiavimas bei pasitikėjimas policija.

Šventė prasidės Šv.Mišiomis Panevėžio Kristaus Karaliaus katedroje. Po mišių – iškilmingos pareigūnų eitynės į Laisvės aikštę. Joje tarnyboje pasižymėjusiems pareigūnams bus teikiami apdovanojimai, prisieks kursantai, aidės salvės „Už Lietuvą“, „Už Policiją“, „Už žuvusius pareigūnus“.

Šventės metu pasirodys Mobilusis būrys, viešbučio „Nevėžis“ šturmą demonstruos „Aro“ pareigūnai, taip pat dalyvaus raitoji policija ir kinologai su šunimis.

„Ateik į policijos ir visuomenės šventę, išnarpliok bylą suradęs raktą, kelk įkalčius į „Facebook“ ir laimėk įspūdingus prizus“, – kviečia Panevėžio apskrities policija.

Policininkai taip pat ragina nebūti abejingam karui keliuose, šventėje pamatyti eismo įvykio vietą, o pasikartojus Kelių eismo taisykles, pasivažinėti elektromobiliais.

Šventės metu bus demonstruojama policijos technika, automobiliai, ginkluotė, įrengta atskira zona vaikams, pristatomos visos policijos rūšys.

Vilnius, rugsėjo 23 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode