Parama dėkojame




Sprogimas

Žagarėje – nauja universali dirbtinės dangos aikštelė

 

Nepraėjus nė mėnesiui po Mokslo ir žinių dienos šventės, Žagarės gimnazijoje (Joniškio r.) dar viena šventė – rugsėjo 22-ąją čia atidaryta nauja universali dirbtinės dangos aikštelė.

Dar šių metų pavasarį rajono meras Gediminas Čepulis lankėsi Kūno kultūros ir sporto departamente prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės su prašymu skirti lėšų dirbtinės dangos aikštelei Žagarėje įrengti. Susitarimas buvo pasiektas, departamentas skyrė beveik 27 tūkst. Eur. ir su Joniškio rajono savivaldybės prisidėjimu prie Žagarės gimnazijos per vasarą atsirado nauja universali dirbtinės dangos aikštelė. 806 m2 ploto aikštelės įrengimo darbus atliko UAB „Fortera“.

Per šventę pasirašytas objekto perdavimo-priėmimo aktas, įrodantis, kad aikštelė baigta ir ja naudotis jau galima. Ant dokumento parašus sudėjo Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės Investicijų ir turto valdymo skyriaus vedėjas Arūnas Aidukas, Joniškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Aivaras Rudnickas, Žagarės gimnazijos direktorius Virgilijus Kančelskis ir rangovas, atlikęs darbus.

Rajono mero Gedimino Čepulio teigimu, Joniškyje dirbtinės dangos aikštelė buvo, o žagariečiai, itin propaguojantys futbolą, tokios dar neturėjo. Žagarėje šios sporto šakos entuziastai rinkosi žaisti į futbolo aikštę parke, tad džiugu, kad dabar žagariečiai turės ir dirbtinės dangos aikštelę. Rajono vadovas sako, kad dabar bus ieškoma galimybių sutvarkyti ir šalia naujosios futbolo aikštelės esančią krepšinio aikštelę.

Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės Investicijų ir turto valdymo skyriaus vedėjas Arūnas Aidukas, dalyvavęs atidarymo šventėje, kalbėjo, kad tai jau 148-oji dirbtinės dangos aikštelė, įrengiama departamento lėšomis.

Pagal Joniškio rajono savivaldybės informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode