Sprogimas

Kviečiame biržiečius dalyvauti apklausose

 

Biržų rajono savivaldybės administracija vykdo apklausą, kurios tikslas – įvertinti gyventojų prašymų nagrinėjimo ir aptarnavimo kokybę Savivaldybėje.

Prašome skirti minutę laiko ir anonimiškai atsakyti į klausimus. Jūsų atsakymai prisidės prie gyventojų  aptarnavimo gerinimo. Jūsų atsakymų lauksime iki 2018 m. vasario 20 d.

Apklausos anketa: /index.php?1630501729

Biržų rajono savivaldybės administracija 2011 m. įgyvendino projektą „Elektroninė demokratija Biržų rajono savivaldybėje“, kuris buvo finansuotas Europos regioninės plėtros fondo ir valstybės biudžeto lėšomis. Projekto įgyvendinimo metu Savivaldybės tarybos posėdžių salėje buvo įdiegta elektroninė balsavimo sistema, gyventojams sukurtos galimybės elektroninėmis ryšio priemonėmis reikšti savo nuomonę įvairiais rajono bendruomenės gyvenimo klausimais, teikti peticijas, pastabas ir pasiūlymus dėl rengiamų teisės aktų, lengvai ir greitai susipažinti su naujausia informacija apie Savivaldybės tarybos ir administracijos rengiamus ir priimtus sprendimus, internete stebėti Savivaldybės tarybos posėdžius ir vėliau peržiūrėti tų posėdžių vaizdo įrašus.

Prašome pareikšti savo nuomonę apie Savivaldybės interneto svetainėje įdiegtas elektronines paslaugas.

Apklausos anketa: /index.php?-258810960

Biržų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode