Parama dėkojame




Sprogimas

Apdovanoti šviesuoliai

Šiemet, kaip ir kasmet, jau ketvirtą kartą, pagerbti kultūros šviesuoliai, kuriuos apdovanoti „Kultūros nešėjo 2019“ ženklu pasiūlė seniūnijos.

 

„Kultūros nešėju 2019“ tapo Algirdas Vilkas – Merkelio Račkausko gimnazijos mokytojas, kraštotyrininkas; Vytautas Vaizgiela – medžio drožėjas iš Laižuvos seniūnijos; Aušra Druskinienė – pedagogė iš Žemalės; Danutė Končienė – Viekšnių muziejų vadovė; Valda Muravjovienė – Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Ukrinų filialo vyresnioji bibliotekininkė; Algimantas Mockus – Sedos kultūros centro meno kolektyvų dalyvis; Virginija Galdikienė – renginių organizatorė iš Balėnų; Tatjana Damulienė – tautodailininkė, gyvenanti Buknaičiuose; Martynas Januška – Juozo Vaičkaus Skrajojamojo teatro režisierius.

Po šv. Mišių Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje Savivaldybės vicemerė Sigutė Bernotienė, Seimo nario Valiaus Ąžuolo patarėja Reda Šiaulienė, Mažeikių kultūros centro direktorius Raimundas Radavičius dėkojo kultūros šviesuoliams ir visiems kultūros darbuotojams už jų triūsą ir indėlį garsinant Mažeikių rajoną ne tik šalyje, bet ir pasaulyje, linkėjo naujų idėjų ir energijos, sveikatos ir sėkmės.

Seniūnijų atstovams pristačius laureatus, jiems įteiktos dovanos, sveikino artimieji, kolegos, draugai.

Šventė tęsėsi Kultūros centro Pramogų salėje, kur Kalėdų Senelis kartu su Mažeikių kultūros centro direktoriumi R. Radavičiumi įteikė šio centro dovanas Savivaldybės vadovams ir specialistams, „Kultūros nešėjams“, seniūnams ir partneriams, rajono kultūros centrų vadovams ir Kultūros centro darbuotojams.

Ernestos Šneideraitytės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode