Parama dėkojame




Sprogimas

LJD 2017 dalyvių registracija prasidėjo!

Norint sekti Kristų pirmiausia reikia trokšti žmogiškumo pilnatvės; reikia eiti kartu su kitais kopiančiais aukštyn, tai yra, eiti kartu su Bažnyčia; reikia klausytis Kristaus žodžių ir pagal juos gyventi su tikėjimu, meile ir viltimi. (Benediktas XVI)

Vasario 1-ąją prasidėjo dalyvių ir savanorių registracija į Lietuvos jaunimo dienas 2017, vyksiančias birželio 23–25 dienomis Vilniuje. Skaičiuojama, kad LJD į Vilnių sutrauks daugiau nei 6000 jaunų žmonių iš visos Lietuvos bei kaimyninių šalių. Būk ir tu! 

Į jaunimo dienas gali registruotis tiek pavieniai asmenys nuo 18 m., tiek grupės nuo 2 asmenų (grupės nariai gali būti jaunesni nei 18 m.), kurių vadovas – pilnametis. Registruojantis svarbu nurodyti dalyvio (registruojant grupę – visų dalyvių) teisingus kontaktinius duomenis, kad organizatoriai galėtų su Jumis bet kada susisiekti.

Registruojantis reikės pasirinkti vieną iš dalyvio krepšelių (DK). Galimi šie dalyvio krepšelio variantai:

Nr. 1 Šeštadienio – sekmadienio DK (su nakvyne)*

Nr. 2 Šeštadienio – sekmadienio DK (be nakvynės)

Nr. 3 Akademinės dienos DK (dalyvavimas tik penktadienio programoje)

Nr. 4 Akademinės dienos ir šeštadienio – sekmadienio DK (su nakvyne)* (buvo penktadienio - šeštadienio)

Nr. 5 Akademinės dienos ir šeštadienio – sekmadienio DK (be nakvynės) (buvo penktadienio - šeštadienio)

*Pasirinkdami organizatorių siūlomą nakvynę, Jūs sutinkate būti apgyvendinti Vilniaus miesto mokyklų patalpose, Vilniaus miesto parapijose arba šeimose (su savimi reikės atsivežti miegmaišius ir kilimėlius). Penktadienio vakariene, šeštadienio pietumis bei vakariene ir sekmadienio pusryčiais bei pietumis rūpinasi renginio organizatoriai.

Atlikę pirmąjį registracijos žingsnį, el. paštu gausite registracijos patvirtinimą. Registracija bus baigta atlikus mokėjimą už visus užregistruotus dalyvius (tą padaryti galima iki birželio 1 d., 24:00 val.). Tada nurodytu el. paštu gausite informaciją apie Jūsų ar Jūsų grupės registracijos vietą Jaunimo dienų metu, nakvynės vietą bei kitas svarbias detales. 

Registracija vyksta adresu www.jaunimodienos.ltiki birželio 1 d. 24:00 val. Nepražiopsokite!

Bernardinai.lt

Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode