Sprogimas

Sumušė vairuotoją

 

Rugpjūčio 5 d., apie 22.30 val., Mažeikiuose, Aitvaro g., 23-ejų metų vyras, vairuodamas automobilį „Audi A4“, užblokavo kelią 21-erių metų vyro vairuojamam automobiliui „Vauxhall“ su angliškais registracijos numeriais. Išlipęs iš savo vairuojamo automobilio ir atidaręs automobilio „Vauxhall“ vairuotojo dureles sudavė smūgius rankomis ir kojomis vairuotojui ir išdaužė dešinės pusės galinių durelių stiklą. Įtariamasis sulaikytas.

 

Pagrobė grandinėlę

Rugpjūčio 6 d., apie 00.40 val., Mažeikiuose, Respublikos g., ikiteisminio tyrimo metu nenustatytas asmuo, panaudodamas fizinį smurtą, iš vyro, gimusio 1981 m., pagrobė ant kaklo buvusią auksinę grandinėlę, kurios vertė 200 eurų. Įtariamasis nenustatytas, nesulaikytas.

Apgadino automobilius

Rugpjūčio 5 d., apie 16.30 val., Mažeikiuose, Draugystės g., neblaivūs 54-erių (nustatytas 2,59 promilės girtumas) ir 28-erių (nustatytas 1,37 promilės girtumas) metų vyrai per buto langą išmetė fotelį ir kitą tyrimo metu nenustatyta daiktą bei apgadino prie namo, aikštelėje, stovėjusius automobilius „Renault Laguna“ ir „Audi A6“. Padaryta žala tikslinama. 54-erių m. vyras sulaikytas, kitas nerastas.

Parengta pagal Telšių AVPK informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode