RETRO

Aštuntąjį kartą nuvilnijo festivalio akordai Juodkrantėje

Liepos 4 d. Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius dalyvavo jau aštuntąjį kartą Juodkrantėje vykusio tarptautinio vaikų ir jaunimo festivalio-konkurso „Baltic Voice 2020“ finaliniame koncerte. Meras išreiškė nuoširdžią padėką visiems renginio dalyviams bei jo organizatoriams: viešajai įstaigai „Lietučiukės“, Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centrui, Juodkrantės Liudviko Rėzos kultūros centro direktorei Sonatai Vaitonienei, festivalio direktoriui Augustui Petkui, pagrindiniam rėmėjui – Neringos miesto savivaldybei, jos merui Dariui Jasaičiui.

„Džiugu, kad Mažeikiai turi aktyvių ir gabių kultūros puoselėtojų, kurie tokiame gražiame Lietuvos kampelyje įgyvendino prasmingą idėją atverti kelius atsiskleisti jauniesiems vokalo talentams“, – sakė Mažeikių rajono savivaldybės meras.

Į šventę suvažiavo jaunoji karta ne tik iš Lietuvos miestų, bet ir iš užsienio šalių – Suomijos, Vokietijos, Latvijos ir Estijos.

Po festivalio Neringos miesto ir Mažeikių rajono savivaldybių merai aptarė savivaldybėms aktualius klausimus, pakvietė kultūros darbuotojus toliau vystyti bendradarbiavimą kultūros srityje.

Mazeikiai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode