Sprogimas

Dviejų dienų mokymai pradėti džiugių emocijų pliūpsniu

„Pasaulyje gyvena žmonės, kurie klauso ausimis ir girdi širdimi. Jų akys spinduliuoja šviesą, o rankos šilumą dalina. Kai į pasaulį ateina vaikas ir pasveikina jį balsu, šie žmonės išgirsta ir keliauja balso link. Kad apkabintų ir parodytų dėmesį. Kad tame glėbyje užaugintų žmogų. Didelį kaip pats gyvenimas.“

 

 

Rugpjūčio 3–4 d. „Dubgiriuose“, Uikių k., Sedos sen., surengti mokymai tema „Globėjų šeimų sunkumai ir gerosios patirtys“. Per pusšimtis Mažeikių rajono savivaldybės budinčių globėjų, vaikus globojančių šeimų ir jų globotinių dvi dienas mokysis, dalyvaus edukaciniuose ir kūrybiniuose užsiėmimuose.

Produktyvaus darbo, kūrybiškumo ir šilto bendravimo palinkėti atvyko Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) mero pavaduotojos Sigutė Bernotienė ir Lina Rimkienė, Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Jolanta Kekytė, Vaiko gerovės komisijos koordinatorė Rasa Dargvainienė, kiti svečiai.

Nuo ryto pliaupiantis lietus kiek pakoregavo numatytąją programą, tačiau susirinkusiųjų nuotaikos ir emocijų nesugadino. Renginio atidarymas – palinkėjimai, pajuokavimai ir žaidimai – tik patvirtino, kad blogo oro nėra!

Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamus mokymus organizuoja Mažeikių rajono šeimos ir vaiko gerovės centras.

Mazeikiai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode