Parama dėkojame




Diskutuota apie socialinių verslų ir iniciatyvų poreikį rajone

Mažeikių turizmo ir verslo informacijos centre vyko renginys „Kaip sukurti tai, ko laukia rinka? Dabar geriausias metas veikti. Ateik. Sužinok, pradėk socialinį verslą“, kuriame kalbėta apie socialinį verslą, jo poreikį rajone bei pristatyta iniciatyva „Socialinio verslo kūrimo ir plėtros skatinimas Telšių regione“. 

Renginyje taip pat dalyvavo Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės mero patarėjas Virgilijus Radvilas. 

Projektas „Socialinio verslo kūrimo ir plėtros skatinimas Telšių regione“ finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis, jo organizatoriai ir partneriai – Mažeikių ir Rietavo turizmo ir verslo informacijos centrai, Telšių apskrities verslo inkubatorius ir Plungės technologijų ir verslo mokykla. 

Diskutuota apie projekto naudą sprendžiant visuomenės socialines, ekologines, sveikatos priežiūros, švietimo ir kitas problemas. Pristatytos dvi veiklos, kurios būtų įgyvendinamos projekto metu – socialinio verslo pradžios paskatos ir socialinio verslo kūrimosi skatinimas. Tai ne tik seminarai, konsultacijos, mokymai, bet ir galimybė gauti 15 tūkst. Eur finansavimą verslo idėjai įgyvendinti. 

Mazeikiai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode