Parama dėkojame




Sprogimas

Savivaldybėje keičiasi darbo tvarka

Nuo šiol, atsižvelgiant į šalyje susidariusią epidemiologinę situaciją dėl koronaviruso plitimo, keičiasi Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) ir Savivaldybės administracijos darbo tvarka.

Asmenys Savivaldybėje tiesiogiai bus priimami tik Asmenų prašymų priėmimo kabineto („Vieno langelio“) (Laisvės g. 8, 107 kab.) atskiroje patalpoje. Pasakius, kokiu klausimu kreipiamasi, bus pakviestas specialistas, galintis asmeniui padėti.

Kitais atvejais prašymai, skundai ir pranešimai priimami nuotoliniu būdu – elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba www.epaslaugos.lt – Elektroniniai valdžios vartai. Teirautis tel. (8 443) 90 606 (darbo valandomis).

Savivaldybės pastatuose (Laisvės g. 8, Laižuvos g. 3, Stoties g. 18) ir Mažeikių seniūnijoje bei Savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriuje (Laisvės g. 39) durys užrakintos, ant jų pateikta visa reikalinga informacija, nurodyti kontaktai, kuriais būtina kreiptis, norint susisiekti su skyrių ir seniūnijos specialistais.

Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovų bei darbuotojų kontaktai paskelbti ir Savivaldybės interneto svetainėje www.mazeikiai.lt®Struktūra ir kontaktai.

Būkime supratingi ir pakantūs, daugiau bendraukime nuotoliniu būdu. Saugokime save ir kitus.

Mazeikiai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode