RETRO

Prisijunkite prie rinkimų savanorių gretų

Vyriausioji rinkimų komisija, rengdamasi artėjantiems Seimo rinkimams, atsižvelgdama į kasdien besikeičiančią epidemiologinę situaciją ir siekdama užtikrinti saugų balsavimo procesą, kviečia pilietiškus žmones prisijungti prie rinkimų savanorių gretų.

Rinkimų savanorių pagalba reikalinga padėti rinkimų komisijų nariams sureguliuoti rinkėjų srautus, nukreipti ir palydėti rinkėjus į balsavimo patalpas, padėti neįgaliems rinkėjams, dezinfekuoti dažnai liečiamus paviršius, vėdinti balsavimo patalpas ir atlikti kitus darbus, kurie tiesiogiai nėra susiję su balsavimo vykdymu tiek balsavimo iš anksto metu, tiek ir rinkimų dienomis.

Jų darbą koordinuos tos rinkimų apylinkės, kurioje savanoris ateitų į pagalbą, rinkimų komisijos pirmininkas arba jo įgaliotas rinkimų komisijos narys.

Pilietiški žmones, kurie nori prisidėti prie rinkimų savanorių gretų, kviečiami registruotis specialiai Vyriausiosios rinkimų komisijos sukurtoje internetinėje registracijos platformoje  http://bit.ly/savanoriauk-rinkimuose  iki š. m. rugsėjo 25 d. darbo dienos pabaigos. 

Prisijunkite ir padėkite užtikrinti saugų balsavimo procesą Seimo rinkimų metu!   

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode