RETRO

Startavo išankstinis balsavimas Seimo rinkimų antrajame ture

Šiandien, spalio 19 d., 7.00 val. prasidėjo išankstinis balsavimas Seimo rinkimų antrajame ture.

Mažeikių apygardoje antrajame ture rinkėjai turės rinktis iš Laimos Nagienės ir Linos Rimkienės, atitinkamai sulaukusių 26,85 ir 14,79 proc. balsų, o Žemaitijos šiaurinėje apygardoje – iš Valiaus Ąžuolo ir Tomo Martinaičio, atitinkamai sulaukusių 42,29 ir 16,49 proc. rinkėjų balsų.

Rajone iš anksto rinkėjai savo balsą atiduoti galės nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, kasdien nuo 7 iki 20 val., Savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriaus patalpose (Laisvės g. 8). Įėjimas į balsavimui skirtas patalpas – iš Savivaldybės kiemo pusės.

Spalio 21, 22 ir 23 dienomis balsavimas vyks specialiuosiuose punktuose: ligoninėse, socialinės globos ir rūpybos įstaigose bei bausmių atlikimo vietose.  

Spalio 23 ir 24 dienomis rinkimų komisijų nariai organizuos balsavimą rinkėjų namuose. Šiemet turinčių teisę balsuoti namuose rinkėjų ratas išplėstas dviem papildomomis asmenų grupėmis – balsuoti namuose suteikta teisė neįgaliuosius namuose slaugantiems asmenims ir rinkėjams, esantiems saviizoliacijoje dėl Covid-19.

Seimo rinkimų antrasis turas vyks spalio 25-ąją.

Einant balsuoti būtina turėti asmens dokumentą, savo asmeninį rašiklį bei dėvėti nosį ir burną dengiančią veido apsaugos priemonę.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode