Parama dėkojame




Sprogimas

Ministras Pirmininkas: tvirtai remiu STT kovą su korupcija

„Tvirtai remiu Specialiųjų tyrimų tarnybą kovojant su korupcija, tai vienas iš mūsų Vyriausybės prioritetų, tai sritis, kuriai skyrus deramą dėmesį, be viso kito, pagerės ir socialinio visuomenės gyvenimo kokybė“, – sakė Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis susitikime su STT vadovu Sauliumi Urbanavičiumi.

Susitikime aptartos pagrindinės kovos su korupcija kryptys ir prioritetai, akcentuota, kad negali būti skirstymo į „smulkiąją“ ir „stambiąją“ korupciją, visos jos apraiškos be išlygų turi būti šalinamos, o kaltieji patraukiami atsakomybėn. Kalbėta ir apie papildomas priemones, taip pat ir įstatymines, reikalingas efektyvesnei  STT veiklai ir kurias bus siekiama įgyvendinti.

„Kovoje su korupcija nėra neliečiamųjų, nėra „savų“ ar „svetimų“, tad niekam nebus daromos nuolaidos ar teikiamos indulgencijos“, – dar kartą pabrėžė Vyriausybės vadovas.

Pasak jo, vienas svarbiausių prioritetų yra viešieji finansai, jų tinkamas panaudojimas, korupcijos eliminavimas iš šios srities, tiek kalbant apie „tikrąją korupciją“, neteisėtą veiklą pagal korupcinius susitarimus, tiek apie viešuosius pirkimus.

Nuotr. Adomas Mickevičius | LRVK

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode