Sprogimas

S.Skvernelis: prielaidų skyryboms su socialdemokratais nėra

Prielaidų žlugti „valstiečių“ ir socialdemokratų valdančiajai koalicijai nėra, sako ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Aš manau, kad šiandien nėra prielaidų kalbėti apie tai, kad bus skyrybos ar kažkas keisis politinių jėgų pusiausvyroje“, - ketvirtadienį Žinių radijui sakė premjeras.

S.Skvernelis paragino nesureikšminti jo susitikimų su opozicinių konservatorių lyderių Gabrieliumi Landsbergiu.

Premjeras sakė, kad tuo jis nesiunčia jokių politinių signalų.

„Aš bendrausiu su visų politinių jėgų atstovais ir lyderiais, mes kito kelio neturime. (...) Turėsime skirtingas nuomones, skirtingas pozicijas, skirtingas politines nuostatas, bet nesikalbėti, nesitarti, nediskutuoti, nepajuokauti ir kavos neišgerti... Na, aš esu kitoks žmogus ir aš tikrai bendrausiu su visais“, - tvirtino S.Skvernelis.

Socialdemokratų partijos pirmininku išrinktas Gintautas Paluckas žadėjo siekti, kad koalicijos darbe atsirastų daugiau socialdemokratų prioritetų.

Premjerą delegavusi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga Seime turi 56 mandatus, jų koalicijos partneriai socialdemokratai – 19 mandatų.

Autorius: Saulius Jakučionis

Vilnius, balandžio 27 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode