Parama dėkojame




Sprogimas

Pasirašyta sutartis dėl viaduko įrengimo

Mažeikių rajono savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos (toliau – LAKD) dėl projekto „Viaduko virš geležinkelio Mažeikių m. Algirdo g. įrengimas“ įgyvendinimo.

  Numatyta viaduko statybą finansuoti 2014-2020 metų Europos Sąjungos (ES) struktūrinės paramos ir iš dalies Kelių priežiūros ir plėtros programos (KPPP) lėšomis.

   LAKD įsipareigojo parengti objekto techninį darbo projektą, įskaitant technines specifikacijas, organizuoti techninio darbo projekto ekspertizę ir projekto vykdymo techninę priežiūrą, parengti projekto statybos darbų ir techninės priežiūros viešųjų pirkimų dokumentus ir parinkti statybos rangovą bei paslaugų teikėją.

  Mažeikių rajono savivaldybės administracija turės laiku ir tinkamai atsakyti į LAKD klausimus, prašymus, pretenzijas, teikti reikalingus duomenis ir informaciją, šalinti trūkumus, atlikti kitus LKDA pavedimus, būtinus tinkamai vykdyti projektą.

  Šalys vykdys sutartį pasitikėdamos viena kita ir vadovaudamosi gera valia, protingumo ir sąžiningumo kriterijais.

Savivaldybės Ryšių su visuomene skyrius

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode