Parama dėkojame




Tarnybinis pranešimas – spaudos konferencija apie vaikui ir šeimai kylančių rizikų vertinimą

 

Trečiadienį rengiama spaudos konferencija, kurioje bus pristatyta platforma, suteikianti galimybę tiek su šeimomis dirbantiems specialistams, tiek paprastiems žmonėms įvertinti vaikui ir šeimai kylančias rizikas.

Pasak konferencijos rengėjų, tai pirmasis toks įrankis, leidžiantis užbėgti už akių skaudžioms tragedijoms bei išvengti subjektyvaus ar neprofesionalaus situacijos šeimoje įvertinimo. Įrankis sukurtas atsiliepiant į prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotą kampaniją „Už saugią Lietuvą“.

Spaudos konferencijoje dalyvaus socialinės apsaugos ir darbo viceministrė Vilma Šilalienė, Estijos socialinio draudimo valdybos vaiko teisių apsaugos departamento patarėja Kadi Lauri, Lietuvos savivaldybių asociacijos patarėja socialiniais klausimais Audronė Vareikytė, S.M.A.R.T. tėvystė projekto vadovė, EKT konsultantė Jūratė Griciūtė ir pilotinės šio projekto Telšių rajono savivaldybės Socialinės paramos ir rūpybos skyriaus vedėja Lendra Bukauskienė.

Spaudos konferencija vyks trečiadienį, spalio 25 dieną, 9 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje, prekybos centro „Panorama“ verslo centre adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius. Į BNS biurą pėsčiomis galima patekti pro įėjimą į prekybos centrą iš T. Narbuto g. pusės bei liftu pakilus į 3 aukštą. Automobiliu rekomenduojame įvažiuoti iš T. Narbuto g. pusės į stovėjimo aikštelės - 1 arba - 2 aukštą bei liftu, esančiu geltonojoje zonoje, pakilti į 3 aukštą. 

Kaip atvykti į konferenciją automobiliu, viešuoju transportu ar pėsčiomis, taip pat galite pažiūrėti vaizdo įrašuose: 

https://www.youtube.com/watch?v=RYeisyHQF0I 

https://www.youtube.com/watch?v=71jS_fQsNAM

Vilnius, spalio 25 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode