Marcinkevičius




Kas šiemet pretenduoja tapti Turizmo sėkmingiausiais?

Kas šiemet sėkmingiausiai pristatė Lietuvą ir gali būti paskelbtas turizmo ambasadoriumi 2017? Kurią Lietuvos traukos vietovę šiemet lydėjo ypatinga sėkmė? Kuris turizmo informacijos centras pasižymėjo sėkminga veikla? Koks žiniasklaidos projektas labiausiai skatino leistis į keliones po Lietuvą? Kuris kelionių organizatorius, sveikatos turizmo, kaimo turizmo ar apgyvendinimo paslaugų teikėjas dirbo sėkmingiausiai? Koks turizmo produktas ar turizmo iniciatyva buvo ryškiausia? 

Laikina Turizmo departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė: „Jau 14 kartą turime galimybę padėkoti tiems, kurių dėka galime švęsti dar vienus sėkmingus ir itin veržlius Lietuvos turizmui metus. Sausio-rugsėjo mėnesiais po mūsų šalį jau keliavo 2,3 mln. turistų – tiek vietinių, tiek iš užsienio, o Lietuva kelionių žurnale „Wanderlust“ yra paskelbta karščiausia 2018 m. kelionių kryptimi. Atrinkti po tris nominantus kiekvienai kategorijai buvo nelengva, nes šie metai išties buvo kupini progresyvių turizmo idėjų, išskirtinių iniciatyvų ir inovatyvių sprendimų. Būtinai renginio metu pagerbsime ir tuos, kurių dėka Vilnius ir Lietuva tapo tikromis žvaigždėmis visame pasaulyje per vieną naktį, ir žymų krepšininką, negailintį gerų žodžių Lietuvai, ir keliautojus, pakvietusius lietuvius į Marso kanjonus, ir daugelį kitų, prisidėjusių prie Lietuvos turizmo sėkmės istorijos.“

Renginio metu bus paskelbtas ir balsavimas internetu už Turizmo Sėkmingiausius – jis truks iki sausio 22 d. Nugalėtojai bus apdovanoti tarptautinėje turizmo parodoje „Adventur“ 2018 m. sausio 26 d.

Šventinis renginys vyks gruodžio 22 d., penktadienį, 10 val. „Vaidilos teatre“ (A.Jakšto 9, Vilnius).

Valstybinio turizmo departamento informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode