Sprogimas

Mirė penktas žmogus, sirgęs COVID-19 – senyvo amžiaus klaipėdietis

Lietuvoje penktadienį patvirtinta penktoji mirtis nuo koronaviruso – COVID-19 sirgęs rizikos grupei priklausęs asmuo mirė Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas tvirtino, kad penktadienio naktį miręs 94-erių pacientas, kuriam diagnozuota koronaviruso infekcija, sirgo „ne viena lėtine liga“.

„Jis gydėsi Akių ligų skyriuje, nesiimu vertinti, kaip medikas, bet medikų patikintas esu, kad mirties priežastis ne dėl šio viruso“, – feisbuke pranešė meras.

Dar pirmadienį Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovai patvirtino, kad koronavirusas diagnozuotas Akių ligų skyriaus medikei, izoliuotas beveik visas skyrius – per dvidešimt jos kolegų gydytojų ir slaugytojų, nustatyti ir pacientai, su kuriais medikė kontaktavo. 

Lietuvoje nustatyti 345 koronaviruso atvejai, mirė penki infekcija sirgę žmonės: trys Ukmergėje, po vieną Panevėžyje ir Klaipėdoje.

Autorius Ignas Jačauskas

Vilnius, kovo 27 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode