RETRO

Nauja Apatinio trikotažo parduotuvė Mažeikiuose

Šį pavasarį, miesto centre atsidariusi apatinio trikotažo parduotuvė, dėl korona viruso buvo priversta trumpam laikui užsidaryti, tačiau jau kurį laiką ji yra plačiai atvėrusi duris savo klientams.

 

Apatinio trikotažo parduotuvė – Apatinukai.lt tai jau ilgą laiką Vilniuje gyvuojanti krautuvėlė, kuri plečiasi ir savo patalpas atidarė būtent Mažeikiuose. Naftininkų g. 16, įsikūrę Apatinukai.lt miesto gyventojams nori pasiūlyti kokybišką ir originalų apatinį trikotažą už visiems prieinamą kainą. Kodėl Mažeikiai? Todėl, kad tai jaunatviškas ir kupinas veržlumo miestas, kuris nemiega ir kuriame žmonėms trūko būtent šitokio tipo apatinio trikotažo parduotuvės. Nuo šiol Mažeikių gyventojai gali pamiršti didžiuosius prekybos centrus, bei turgų ir apsilankyti tikroje apatinio trikotažo parduotuvėje.

Parduotuvė turi labai platų Triumph apatinio trikotažo asortimentą, kurį visos moterys taip dievina. Originali Triumph produkciją, už mažiausias kainas, tai ką savo klientams ši parduotuvė gali pasiūlyti. Liemenėlės ir kelnaitės yra tai dėl ko mūsų klientai mumis pasitiki ir sugrįžtą atgal. Nuostabus ir kokybiškas apatinio trikotažo pasirinkimas leis išsirinkti, net ir išrankiausiai damai. Šis apatinis trikotažas leis Jums jaustis komfortiškai ir išreikšti save taip, kaip norėsite. Jei, kada nors sunku buvo atrasti kokybiškus apatinius ar miego drabužius, to daugiau nebebus ir galėsite nebesižvalgyti kitur, nes turime platų pasirinkimą ar tai būtų naktinukai ar moteriškos pižamos.

Apatinukai.lt išskirtiniai bruožai yra prisitaikyti prie kliento norų ir pasiūlyti viską ką turime geriausio. Jei nutiko taip, kad neradote, ko ieškojote, tiesiog pasakykite mums ir mes pagal individualius Jūsų poreikius pabandysime tai surasti. Kokybiškas ir firminis apatinis trikotažas yra tai ką mes garantuojame apsilankius mūsų parduotuvėje. Malonus ir šiltas aptarnavimas Jus pasitiks kiekvieną kartą įžengus į šią krautuvėlę.

Mažeikių miesto ir aplinkinių rajonų gyventojai yra visada laukiami darbo dienomis nuo 10:00 iki 19:00 valandos, o šeštadieniais nuo 10:00 iki 14:00 valandos. 

Reklama: didelių dydžių liemenėlės

20-105

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode