Sprogimas

Žemės ūkio ministro įgaliojimus perėmė Kęstutis Navickas

Šiandien buvęs ministerijos vadovas Andrius Palionis perdavė įgaliojimus naujajam žemės ūkio ministrui Kęstučiui Navickui.

„Nėra lengvas žemės ūkio ministro portfelis, tačiau pilnas spalvų, pagarbos kaimui ir žmogui. Jis bus kiek žalesnis, atnaujintas, gal ambicingas. Tikiu, kad jį nešime kartu, tikiu, kad jo viduje rasime darnius sprendimus ir visi dabar kylantys nuogąstavimai išsitrins. Žinau, kad socialinių partnerių atvirumas, pagarba vieni kitiems ir siekis rasti sprendimus yra tas vidurio kelias, kuriuo keliausime kartu“, - teigia žemės ūkio ministras K. Navickas.

A. Palionis  padėkojo ministerijos kolektyvui, savo komandai ir, pratęsdamas tradiciją, įteikė ministro portfelį naujajam ministerijos vadovui K. Navickui.

„Iššūkių žemės ūkyje niekada netrūksta. Žemės ūkis keičiasi, naujos technologijos sparčiai skverbiasi į šį sektorių, keičiasi vartotojų valgymo įpročiai, atsiranda naujų reikalavimų, konkurencija rinkose tik didėja, o kur dar „žaliasis kursas“. Nuoširdžiai linkiu sėkmės ir stiprybės naujajam ministrui“, - teigia A. Palionis.

K. Navickas yra baigęs istorijos bakalauro studijas Vilniaus universitete bei Darnaus vystymosi valdymo ir administravimo magistro studijų programą Mykolo Romerio universitete.

2016-2018 m. jis dirbo aplinkos ministru, po to – bendrovėje „Vėjo projektai". Prieš tapdamas aplinkos ministru, K. Navickas dirbo tarptautinėje nevyriausybinėje organizacijoje „Baltijos aplinkos forumas", buvo tarptautinės organizacijos Regioninio aplinkos centro Vidurio ir Rytų Europai Lietuvos padalinio direktorius.

ŽŪM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode