Parama dėkojame




Tarybos nariai dėkojo už veiklą, įprasminančią Lietuvos istoriją, kultūrą

Gegužės 27 d., penktadienį, Mažeikių rajono savivaldybės taryba sveikino Savivaldybės administracijos Informacinių technologijų skyriaus specialistą, teleoperatorių, fotografą, ekspedicijų į lietuvių tremties vietas organizatorių ir vadovą Gintautą Alekną gavus garbingą apdovanojimą bei jubiliejaus proga.


Gegužės 10 d. G.Aleknai už svarų indėlį ir ypatingus nuopelnus Lietuvos kultūrai ir menui, už iniciatyvas, inspiruojančias bendruomenę pozityviai veiklai, už asmeninę atsakomybę, kuriant kultūrinę ir dvasinę aplinką buvo įteiktas Kultūros ministerijos garbės ženklas ,,Nešk savo šviesą ir tikėk“.
„Šis Garbės ženklas Jūsų – pirmojo Lietuvoje ne valstybinės (regioninės) Mažeikiuose televizijos įkūrėjo, teleoperatoriaus, fotografo, keliautojo, ekspedicijų į lietuvių tremties vietas organizatoriaus ir vadovo, bendrijos „Lemtis“ nario – ilgametės veiklos įvertinimas. Mažeikių rajono savivaldybė didžiuojasi turėdama tokią iškilią asmenybę, kurios darbai įprasminti ne tik Lietuvos istorijoje. Tariame nuoširdų AČIŪ, kartu sveikindami Jus ir prasmingo jubiliejaus proga. Laikas visada gerbs ir palaikys tai, kas tvirta. Tegul visada jo užtenka iššūkiams, ekspedicijoms, paieškoms ir atradimams“, – rašoma Savivaldybės tarybos padėkoje.
Beje, tai ne vienintelis šio Žmogaus veiklos įvertinimas.

Savivaldybės Ryšių su visuomene skyrius

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode