Parama dėkojame




SADM dar laukia geriausių socialinių darbuotojų siūlymų

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija primena, kad iki rugsėjo 2 dienos visi norintys dar gali suskubti teikti paraiškas jau tradicija tapusiam Geriausio socialinio darbuotojo konkursui.

Konkurso metu visų šalies socialinių paslaugų įstaigų, nevyriausybinių organizacijų, savivaldybių, seniūnijų, bendruomenių atstovai bei gyventojai gali teikti savo kandidatą ar kandidatus geriausio socialinio darbuotojo vardui pelnyti.

Nugalėtojai bus renkami 6 skirtingose nominacijose pagal klientų grupes: už darbą su vaikais, senjorais, neįgaliaisiais, šeimomis, bendruomene bei už darbą su patiriančiais krizę. Nugalėtojus išrinks Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos sudaryta vertinimo komisija.

„Geriausio socialinio darbuotojo“ vardą pelnę socialiniai darbuotojai iškilmingo renginio metu bus apdovanoti aukščiausiu Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos įsteigtu apdovanojimu – „Gerumo Žvaigžde“ ir ministrės A. Pabedinskienės padėkos raštais.

Savo kandidatūras galima teikti adresu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (laiško temos laukelyje įrašykite „Geriausio socialinio darbuotojo rinkimai“). Teikiant kandidatūras prašome pateikti informaciją, su kokia klientų grupe socialinis darbuotojas dirba, jo sėkmės istorijas, darbo atvejų aprašymus ar pan., kuriais remiantis vertinimo komisija atrinks geriausius socialinius darbuotojus.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode