Parama dėkojame




Sprogimas

„Griaunantys sienas“

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija kartu su Neįgaliųjų reikalų departamentu jau antrus metus iš eilės organizuoja televizijos laidą – šventinį renginį „Griaunantys sienas“. Juo siekiama pagerbti tuos asmenis, kurie nepaisant jų negalios pasiekė aukštumų įvairiose gyvenimo srityse, bei tuos, kurie ženkliai prisidėjo prie žmonių su negalia integracijos į visuomenę.

2016 m. laureatai bus renkami šešiose skirtingose nominacijose: už pasiekimus mene, sporte, už draugiškiausią neįgaliesiems bendruomenę, savanorystę, darbo vietos sukūrimą sau ir kitiems, atsakingą verslą ir palankias darbo sąlygas neįgaliesiems (plačiau su nominacijų sąrašu galima susipažinčiau čia).

Neįgaliųjų reikalų departamentas kviečia neįgaliųjų nevyriausybines organizacijas, neįgaliųjų bendruomenę aktyviai įsitraukti ir teikti savo kandidatus nominacijoms pelnyti, užpildant anketą. Savo kandidatūras galima teikti iki š. m. rugsėjo 9 d. el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Praėjusiais metais pirmą kartą vykęs renginys „Griaunantys sienas“ transliuotas per LRT televiziją su vertimu į gestų kalbą,o jo dalyvius sveikino gausus būrys žinomų atlikėjų bei visuomenės veikėjų.  Šventės metu nominantai iškilmingai apdovanoti unikaliais medaliais ir socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės padėkos raštais. Apdovanojimų ceremonijos metu pagerbti neįgaliųjų bendruomenės ir verslo atstovai, kurie yra kuriantys, įveikiantys iškilusias kliūtis, siekiantys daugiau nei turi šiandien ir trokštantys įprasminti savo gyvenimus.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode